Energy Theatre was created in 2001 in AthensGreece by Depi Mavropoulou.

It is an experiential acting training method, which combines improvisation, physical theatre, and incorporates Western body psychotherapeutic methods (among others: Wilhelm Reich’s Character Analysis – Vegetotherapy) and Eastern therapeutic techniques.

_____________


Το Ενεργειακό Θέατρο δημιουργήθηκε το 2001 στην Αθήνα από την Ντέπυ Μαυροπούλου. Πρόκειται για βιωματικά μαθήματα υποκριτικής, αυτοσχεδιασμού και σωματικού θεάτρου σε συνδυασμό με δυτικές σωματικές ψυχοθεραπευτικές μεθόδους (Χαρακτηρανάλυση - Νευροφυτοθεραπεία του Βίλχελμ Ράιχ, και άλλων) και τεχνικές ανατολικής θεραπευτικής προσέγγισης.


23/4/10

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2010

Slide 1
5 Ιουλίου, 10.00 – 16.00  ένα workshop στο Derby UniversityEast Midlands, UKThe Therapeutic Value of the Authentic Movement” με την Dr Jill Bunce και την Ντέπυ Μαυροπούλου. Ανοιχτή συμμετοχή και από την Ελλάδα.  
πληροφορίες http://www.derby.ac.uk/therapeutic-value-of-authentic-movement

19 – 25 Ιουλίου, η συνεργασία του ενεργειακού θεάτρου με το CATT και τον Michael Devine για ένα 5νθήμερο διεθνές σεμινάριο στο Γαλαξείδι. 
πληροφορίες energeiakotheatro@hotmail.com ή virginievlastou@hotmail.com  
http://www.catt-international.org/

26 – 31 Ιουλίου, Body Awareness and Creativity” workshop στο Oriveden Opisto College στο μαγευτικό Orivesi στη Finland. Για δεύτερη συνεχή χρονιά επαναλαμβάνεται η επιτυχημένη συνεργασία με την Laura Mannila και εσείς συνδυάζετε διακοπές στην πανέμορφη Φιλανδία και σεμινάριο δημιουργικότητας σε πολύ προσιτή τιμή.  
πληροφορίες energeiakotheatro@hotmail.com,   
http://www.orivedenopisto.fi/kuvataidekoulutus/kesa_4.html